18.Šumadijski sajam poljoprivrede

Šumadijski sajam poljoprivrede biće održan od 8. do 11. septembra na Šumadija sajmu u Kragujevcu. Interesovanje za ovu manifestaciju je veliko i već sada je izvesno da će ovogodišnja smotra agrara okupiti rekordan broj izlagača.

Tradicionalna manifestacija Šumadijski sajam poljoprivrede, sa 18 godina dugom tradicijom, i ove godine obeležiće četiri sajamska dana najvećeg poljoprivrednog događaja u ovom delu Srbije.

Kao i svaki put, okupiće najznačajnije kompanije u agroindustriji, poljoprivrednoj proizvodnji, mehanizaciji i najbolje u stočarstvu.

Poljoprivrednici i posetioci će tokom svih sajamskih dana imati priliku da pogledaju i prateći program, kao i brojna stručna predavanja i skupove.

Sajamsku manifestaciju sa najdužom tradicijom obeležiće učešće preko sto izlagača iz oblasti agrara, kako u hali tako i na spoljašnjem prostoru gde će uglavnom biti izložena poljoprivredna mehanizacija.

Za četiri sajamska dana očekuje se bogat prateći program, gde će biti organizovane brojne izložbe životinja –ovaca, krava, koza, konja,pasa, sitnih životinja, takmičenja , stručna predavanja u medija centru, kao i bogat program na bini, gde će se smenjivati Kulturno umetnička društva, pevačka društva, solisti, zdravičari…

18.” Šumadijski sajam poljoprivrede“ organizuje Šumadija sajam pod pokroviteljstvom Grada Kragujevca
Partneri sajma poljoprivrede su kompanija Meggle Srbija i Dunav osiguranje.

Sajam traje od 08-11. Septembra. Radno vreme sajma je od 10:00-20:00 časova a poslednjeg dana sajma od 10:00-18:00 časova. Ulaz je besplatan.

Ostavi komentar