AgroTV: Za somborske poljoprivrednike izdvojeno 5.000.000 dinara

(vest preuzeta sa sajta AgroTV)

Agrobiznis centar za ruralni razvoj i razvoj poljoprivredne proizvodnje u saradnji sa Gradom Somborom raspisao je Konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za subvencionisanje poljoprivredne proizvodnje i unapređenje funkcionisanja individualnih poljoprivrednih gazdinstava na teritoriji grada Sombora za 2020.godinu.

Za realizaciju Konkursa predviđen je ukupan iznos od 5.000.000.00 dinara sa PDV-om. Sredstva za podršku investicija prema Konkursu dodeljuju se bespovratno. Bespovratna sredstva za podršku investicija po ovom konkursu utvrđuju se u iznosu do 100% od ukupne vrednosti.

Maksimalan iznos bespovratnih sredstava po jednoj prijavi iznosi do 250.000,00 dinara sa PDV-om. Minimalan iznos bespovratnih sredstava po jednoj prijavi je 50.000,00 dinara sa PDV-om.

Pravo na korišćenje bespovratnih sredstava imaju fizička lica – nosioci registrovanog komercijalnog porodičnog poljoprivrednog gazdinstva u aktivnom statusu sa teritorije Grada Sombora.

Obrazac prijave se podnosi do 12. februara 2020. godine, u prostorijama ABC, Laze Kostića 5, svakog radnog dana od 8 do 15 časova.

Više informacija, način prijave i potrebne obrasce možete pogledati OVDE

Dodatne informacije možete dobiti lično u Agrobiznis centru od 8 do 15 časova, Laze Kostića br.5 Sombor, ili putem mejla office@agrobizniscentar.rs.

Ostavi komentar