Viber zajednica Agrobiznis centra!

Agrobiznis centar je za sve koji su zainteresovani otvorio Viber zajednicu. Ideja Viber zajednice jeste da svojim članovima omogućimo konstantne informacije iz sveta poljoprivrede i ruralnog razvoja. Posebne akcente stavljaćemo na raspisane javne konkurse, razne savete oko poljoprivredne proizvodnje, edukacije i radionice sa timom Agrobiznis centra. Takođe, uživaćete u raznim lokalnim receptima, kao i primerima dobrih i kvalitetnih gazdinstava koje smo mi podržali.

Šta je Viber zajednica?
Viber zajednica je grupni čet, nalik grupama na Viberu. Razlika je što za ulazak u zajednicu morate imate pozivnicu ili link, a za ulazak u istu morate dati pristanak. Iz Viber zajednice, kao i iz grupe, možete uvek izaći. U zavisnosti od vrste privilegija koje su dodeljene članovima Viber zajednice, oni mogu ili ne mogu pisati ili kačiti određeni sadržaj. Uobičajeno je da sadržaj u određenoj Viber zajednici postavlja samo administrator zajednice.

Ukoliko poznajete nekoga kome bi ova grupa značila, slobodno ih pozovite da budu deo tima.

 

KAKO DA PRISTUPITE AGROBIZNIS CENTAR VIBER ZAJEDNICI

Jednostavno, klikom na link: https://invite.viber.com/?g2=AQBvzGboF6dMaE6Wqwd5srbQlH4ZocPP%2BVNuJpqUZ4y8e0DCrijARHjxWJ5AHxCF
(putem mobilnog telefona, osim ako na Vašem računaru nemate instaliranu Desktop Viber aplikaciju)

Drugi način je ako skenirate kod:

(kod odmah otvara Viber aplikaciju i vodi vas u zajednicu)

Treći način je da posetite našu kancelariju u ulici Laze Kostić br.5, Sombor, gde će Vam neko iz Agrobiznis centra pomoći da konfigurišete telefon.

Ostavi komentar