Festival ,,Harmonija Gornjeg Podunavlja”

U saradnji Turističke organizacije Apatin i Javnog preduzeća „Vojvodinašume“, koji su upravljači Specijalnog rezervata prirode „Gornje Podunavlje“, u nedelju, 21. maja, održan je festival pod nazivom „Harmonija Gornjeg Podunavlja.

Organizacije Agrobiznis centar i LAG ,,Panonski fijaker” sa svojim proizvođačima PG Melinda Batalo Balaž (proizvodnja sira) i udruženje građana ,,Rubac”, Kljajićevo (kolači i torte) posetili su festival i izložili svoje domaće proizvode.

Organizatori su za ovu priliku pripremili bogat kulturno-umetnički program i sam program podrazumevao je jednu prodajnu izložbu u centru Apatina. Tu su pored brojnih izlagača koji su nudili svoje domaće proizvode, bili i štand upravljača „Vojvodinašume“. Svi koji su bili zainteresovani da biciklima posete Gornje Podunavlje, mogli su uz registraciju da krenu u obilazak, sve do šetne staze Besterment. Festival je zaista imao veliku i značajnu ulogu na samo predstavljanje lokalne zajednice i lokalnih proizvođača, te ćemo se uvek sa radošću odazvati pozivu!

Ostavi komentar