Saradnja sa firmom Majevica iz Bačke Palanke

 Prošle nedelje obišli smo poljoprivrednu firmu Majevica iz Bačke Palanke, koja datira iz 1905.godine, prostire se na površini od 17 hektara i broji čak 250 zaposlenih. Cilj posete bio je unapređenje komercijalnih gazdinstava, kao i saradnja u vidu pružanja pomoći svim poljoprivrednicima.

,,Budući da smo odgovorni prema životnoj sredini, prijateljski nastrojeni, već duže od 11 deceniija sa puno pažnje i poštovanja prema poljoprivrednicima, osluškujemo njihove potrebe i zahteve. Takođe, balansirajući između malih, srednjih i velikih poljoprivrednih gazdinstava, drznuli smo se da svojim proizvodima zadovoljimo potrebe poljoprivrednika širom Evropskog, Azijskog i Afričkog kontinenta. Cilj nam je da brend ,,Majevica” u narednih 10 godina postane sinonim za pouzdanog proizvođača kvalitetne poljoprivredne mehanizacije”- ističu iz Majevice.

Najpoznatiji su po sejalicama i cisternama, a njihovu mehanizaciju čine i prikolice, setvospremači, valjci, drljače, kultivatori, tanjirače..

Nama kao udruženju za razvoj poljoprivredne proizvodnje,  izuzetna je čast što možemo da podržimo naše domaće proizvođače, te sa istim, pružimo sigurnost poljoprivrednicima i olakšanje rada na svojim gazdinstvima. Mehanizacija je nešto što nam je u poljoprivredi neophodno, te kako ne bismo bili pristrasni, predlažemo Vam da se sami uverite zbog čega su oni jedni od vodećih proizvođača u našoj zemlji.

Ostavljamo Vam link kako biste pogledali njihove proizvode, a ukoliko želite da ih lično obiđete, njihova adresa je Žarka Zrenjanina 123, Bačka Palanka.

Link: https://majevica.co.rs/proizvodi/

 

 

 

Ostavi komentar